Centru za lično i profesionalno usavršavanje u Sarajevu organizirana Selfdevelopment konferencija 2018.

VijestiNema komentara

U nedjelju, 02. decembra 2018. u Centru za lično i profesionalno usavršavanje u Sarajevu, organizirana je Selfdevelopment konferencija 2018.

Selfdevelopment konferencija je organizovana u okviru autorskog edukativnog programa”MAK” i njen cilj je bio da učini prvi korak ka samorazvoju u okviru dugoročnog koncepta motivacije, kreativnosti i i proaktivnosti.

Prvu radionicu “ Quattro stagione koncept kreativnosti” održala je Aganović Enisa- diplomirana ekonomistica i trenerica tehnika kreativnog učenja.
Učesnice su se upoznale sa svijetom Finansijskog minimalizma uz diplomiranu ekonomisticu, direktoricu vrtića “Sindibad” iz Zenice, društvenu aktivisticu i velikog borca za dječja prava, posebno u okviru inkluzije, Šefikom Softić i Njenom pričom o finansijskom minimalizmu.

Kroz Psihodramu sa Maksidom Agić, pripremili su se za otvoreno predavanje sa zanimljivom temom “Taj prljavi novac?!” učesnici su imali priliku da slušaju motivacionog govornika, magistra ekonomskih nauka, autora i direktora Uptrend marketing Solutions Kemala Balihodžića, kao i autorice MAK-a, Lejlu Tutić i Enisu Aganović.

Uz jako korisna predavanja, učesnice su se opustile u hotelu Malak, gdje su imale organiziranu, pored saune i bazena, Dance radionicu sa Elvirom Zeba i ugodnu kafu uz opušten i kvalitetan razgovor, a sve to u sklopu Selfdevelopment konferencije.

Konferenciju je zaključila svojim predavanjem, autorica, NLP practicioner, motivaciona govornica i profesorica, Lejla Tutić sa temom “Motivacija kroz NLP”.

Sponzori konferencije su bili: “BelmaArt”, “Mozgaonica”, “Pričalice” i “Book Cafe”.