Deseti trening za uposlenike firme Čip sistemi d.o.o.

VijestiNema komentara

U subotu 30. novembra 2019. godine trener Centra za lično i profesionalno usavršavanje održao je nastavak treninga za kooperante firme ČIP sistemi d.o.o.

Pomenuta kompanija, sa više objekata širom BiH, aktivno radi na profesionalnom i ličnom razvoju svojih radnih kolega.

Predstavnici  užeg kruga menadžmenta iz elektro sektora, administracije, PR te Hobby Art odjela su proaktivno uzeli učešće u treningu. Spomenuti trening vodila je magistrica ekonomije,  doktorand i SHR trener Centra Dalila Selimović Karalić na temu “Svrha i strast”.

U cilju razvoja posljednje vještine kod učesnika akcenat je stavljen na poslovno i lično naslijeđe, poslovne procjene te timski rad.

Tokom radionica, učesnici su praktično radili umne vježbe za obavljanje zadatka (svrha) na strastven način (strasti) te odnos ka novcu i privlačenju istog kroz odgovarajuće ponude za firmu.

Spomenuti trening je deseti po redu iz ciklusa od 12 treninga za pravna lica pod nazivom “Kako povećati produktivnost i zadovoljstvo na radnom mjestu”.

VIŠE O KOMAPANIJI:

Čip sistemi d.o.o. sa 22. godine aktivnog rada na polju elektroinstalacija su u posjedu nekoliko značajnih certifikata za poslovanje među kojima  izdvajamo ceritifikate dodijeljene od strane IQNet i Cro Cert (ISO 9001:2015), LRC BIS i ICS (ISO 26000:2010).

Njihovi proizvodi i usluge za elektroinstalacije i montažu podrazumijevaju instaliranje i održavanje telefonske opreme, video interfona i nadzora, kompjuterske i elektroinstalacije, satne i razglasne sisteme, kablovsku i satalitsku televiziju te protuprovalnu i protivpožarnu zaštitu. Više o proizvodima i uslugama, saradnji i budućim projektima možete pronaći na www.cipsistemi.ba

Od 2013. godine dodatna djelatnost se ogleda kroz razvoj novog Centra Hobby Art za trgovinu, vele i maloprodaju  hoby i art repromaterijala, dok od 2017. godine pokreću Art Book djelatnost za izdavaštvo. Više informacija možete pronaći na: www.hobby.ba