Deveti trening za uposlenike firme Čip sistemi d.o.o.

VijestiUpisivanje komentara nije moguće

U subotu 02. novembra 2019. godine trener Centra za lično i profesionalno usavršavanje održao je nastavak treninga za kooperante firme ČIP sistemi d.o.o.

Pomenuta kompanija, sa 22. godine aktivnog rada na polju elektroinstalacija, posjeduje više objekata širom BiH. Veliku važnost tokom aktivnog rada pridaje profesionalnom i ličnom razvoju svojih radnih kolega.

Treningu su prisustvovali predstavnici  užeg kruga menadžmenta iz elektro sektora, administracije, PR te Hobby Art odjela. Spomenuti trening vodila je magistrica ekonomije,  doktorand i SHR trener Centra Dalila Selimović Karalić na temu “Uticaj”.

U cilju razvoja liderskih vještina kod učesnika, u okviru njihovog posla akcenat je stavljen na integritet, networking i značaj pridruživanja.

Kroz jednu od dvije radionice, učesnici su praktično prešli dio vezan za korekciju naspram konekcije te zašto je od primarnog značaja povezivanje sa ljudima da bi osoba mogla postati od uticaja.

Obzirom da su uključeni svi elementi uticaja te je radjeno online testiranje, u toku je izrada ID kartica.

Spomenuti trening je deveti po redu iz ciklusa od 12 treninga za pravna lica pod nazivom “Kako povećati produktivnost i zadovoljstvo na radnom mjestu”.

VIŠE O KOMAPANIJI:

Čip sistemi d.o.o. su u posjedu nekoliko značajnih certifikata za poslovanje među kojima  izdvajamo ceritifikate dodijeljene od strane IQNet i Cro Cert (ISO 9001:2015), LRC BIS i ICS (ISO 26000:2010).

Njihovi proizvodi i usluge za elektroinstalacije i montažu podrazumijevaju instaliranje i održavanje telefonske opreme, video interfona i nadzora, kompjuterske i elektroinstalacije, satne i razglasne sisteme, kablovsku i satalitsku televiziju te protuprovalnu i protivpožarnu zaštitu. Više o proizvodima i uslugama, saradnji i budućim projektima možete pronaći na www.cipsistemi.ba

Od 2013. godine dodatna djelatnost se ogleda kroz razvoj novog Centra Hobby Art za trgovinu, vele i maloprodaju  hoby i art repromaterijala, dok od 2017. godine pokreću Art Book djelatnost za izdavaštvo. Više informacija možete pronaći na: www.hobby.ba