Održan četvrti trening za uposlenike firme Čip sistemi d.o.o.

VijestiNema komentara

U subotu 06. oktobra 2018. trener Centra za lično i profesionalno usavršavanje održao je jednodnevni trening za uposlenike firme ČIP sistemi d.o.o.

ČIP sistemi d.o.o. je kompanija sa 22 godine aktivnog rada u BiH na polju elektroinstalacija. Pored posjedovanja više objekata u BiH, veliku važnost pridaju poslovnom rastu kao i profesionalnom i ličnom razvoju potencijala radnog osoblja.

Četvrtom susretu prisustvovao je uži krug menadžment osoblja iz elektro sektora, administracije, PR te Hobby Art odjela, a vodila ga je magistrica ekonomije,  doktorand i trener Centra Dalila Selimović Karalić.

U fokusu je stavljena vizualizacija u cilju razvijanja vještine ostvarenja privatnih i poslovnih ciljeva. Kroz interaktivne radionice sa sektorima su rađene svojevrsne tehnike vizualizacije uključujući i njihov lični sitem uvjerenja. Nadalje, na praktičan način učesnici su se uvjerili koliko procentualno žele određeni cilj a koliko realno daju  i unose sebe u isti. Na licu mjesta su i uslijedila dva odlična primjera:

1) da je moguće ukrotiti svoj ego radi višeg poslovnog cilja,

2) važnost tjelesne i umne pripreme pred poslovnu aktivnost.

Kako se to radi, demonstrirale su kolege iz Čip sistema što ujedno predstavlja njihov lični rast u korsit firme.

Spomenuti trening je četvrti iz ciklusa od 12 treninga za pravna lica pod nazivom “Kako povećati produktivnost i zadovoljstvo na radnom mjestu”.

VIŠE O KOMAPANIJI:

Čip sistemi d.o.o. su u posjedu nekoliko značajnih certifikata za poslovanje među kojima  izdvajamo ceritifikate dodijeljene od strane IQNet i Cro Cert (ISO 9001:2015), LRC BIS i ICS (ISO 26000:2010).

Njihovi proizvodi i usluge za elektroinstalacije i montažu podrazumijevaju instaliranje i održavanje telefonske opreme, video interfona i nadzora, kompjuterske i elektroinstalacije, satne i razglasne sisteme, kablovsku i satalitsku televiziju te protuprovalnu i protivpožarnu zaštitu. Više o proizvodima i uslugama, saradnji i budućim projektima možete pronaći na www.cipsistemi.ba

Od 2013. godine dodatna djelatnost se ogleda kroz razvoj novog Centra Hobby Art za trgovinu, vele i maloprodaju  hoby i art repromaterijala, dok od 2017. godine pokreću Art Book djelatnost za izdavaštvo. Više infomacija možete pronaći na: www.hobby.ba